Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa pozycja dla osób lubiących warzywa
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 166
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15541
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 170
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 114
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 166
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15541
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 170
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 114
Składniki
Cebulę umyć i obrać z łusek. Przekroić na połówki. Obgotować je w wodzie przez kilka minut. Wydrążyć środki, pokroić w małą kostkę i zeszklić na oleju. Następnie przesmażoną cebulę połączyć z mielonym mięsem, jajkiem oraz przyprawami. Całość smażyć przez trzy minuty, potem wymieszać z groszkiem i pokrojoną papryką. Farszem tym napełnić wydrążone połówki cebuli i ułożyć je w żaroodpornym naczyniu. Zapiekać w temp. 170 stopni przez około 20 minut. Pod koniec posypać startym żółtym serem. Danie podawać od razu.