Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa pozycja dla osób lubiących warzywa
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 670
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1432
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458657
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1720
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 670
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1432
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458657
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1720
Składniki
Cebulę umyć i obrać z łusek. Przekroić na połówki. Obgotować je w wodzie przez kilka minut. Wydrążyć środki, pokroić w małą kostkę i zeszklić na oleju. Następnie przesmażoną cebulę połączyć z mielonym mięsem, jajkiem oraz przyprawami. Całość smażyć przez trzy minuty, potem wymieszać z groszkiem i pokrojoną papryką. Farszem tym napełnić wydrążone połówki cebuli i ułożyć je w żaroodpornym naczyniu. Zapiekać w temp. 170 stopni przez około 20 minut. Pod koniec posypać startym żółtym serem. Danie podawać od razu.