Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa pozycja dla osób lubiących warzywa
Sposób na danie z filetem kurczaka w roli głównej, pod warzywna pierzynką. W...
Odsłon: 399
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 280
Sposób na danie z filetem kurczaka w roli głównej, pod warzywna pierzynką. W...
Odsłon: 399
Babka to jedno z tradycyjnych ciast na wielkanocnym stole , polecam szybką i...
Odsłon: 280
Składniki
Cebulę umyć i obrać z łusek. Przekroić na połówki. Obgotować je w wodzie przez kilka minut. Wydrążyć środki, pokroić w małą kostkę i zeszklić na oleju. Następnie przesmażoną cebulę połączyć z mielonym mięsem, jajkiem oraz przyprawami. Całość smażyć przez trzy minuty, potem wymieszać z groszkiem i pokrojoną papryką. Farszem tym napełnić wydrążone połówki cebuli i ułożyć je w żaroodpornym naczyniu. Zapiekać w temp. 170 stopni przez około 20 minut. Pod koniec posypać startym żółtym serem. Danie podawać od razu.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Szafranowy karczek z grilla
Dania główne
Biala kielbasa zapiekana w cebuli i piwie.
Dania główne
Karczek pieczony podany na pieczarkach
Dania główne
Makaron z kurczakiem, fasolką i groszkiem
Szafranowy karczek z grilla
Gdy brakuje nam już pomysłu na marynatę do mięsa z grilla, proponuję sięgnąć...
Odsłon: 14
Biala kielbasa zapiekana w cebuli i piwie.
Dzisiaj propozycja dania na Wielkanoc. Przepyszna, soczysta i aromatyczna bia...
Odsłon: 88