Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad, znudziły Ci się tradycyjne dania, oto przepis dla Ciebie. Kotlety które pokocha każdy łasuch pizzy.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w podłużne paski o szerokości 2 cm. Mięso doprawiam solą oraz przyprawą do kurczaka
2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję umyte, drobno pokrojone pieczarki. Pięć minut smażę, doprawiam pieprzem oraz solą i dodaję pokrojoną w drobną kostkę paprykę.
3. Paski mięsa rozkładam, układam na nich usmażony farsz i po paseczku żółtego sera.
4. Paski mięsa zwijam w ślimaczki, można spiąć wykałaczką żeby się podczas pieczenia nie odwinęły. 5. Następnie układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę w rozgrzanym piekarniku. 30 minut w 180°C 6. Przed podaniem wyjmuję wykałaczki, polewam ketchupem.
7. Gotowe. 8. Smacznego