Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad, znudziły Ci się tradycyjne dania, oto przepis dla Ciebie. Kotlety które pokocha każdy łasuch pizzy.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1069
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 72
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1069
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 72
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w podłużne paski o szerokości 2 cm. Mięso doprawiam solą oraz przyprawą do kurczaka
2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję umyte, drobno pokrojone pieczarki. Pięć minut smażę, doprawiam pieprzem oraz solą i dodaję pokrojoną w drobną kostkę paprykę.
3. Paski mięsa rozkładam, układam na nich usmażony farsz i po paseczku żółtego sera.
4. Paski mięsa zwijam w ślimaczki, można spiąć wykałaczką żeby się podczas pieczenia nie odwinęły. 5. Następnie układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę w rozgrzanym piekarniku. 30 minut w 180°C 6. Przed podaniem wyjmuję wykałaczki, polewam ketchupem.
7. Gotowe. 8. Smacznego