Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 354
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 1123
Przepis dnia
Kapsalon to danie, które podbiło serca smakoszy na całym świecie. Wywodzące s...
Odsłon: 49499
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 1276
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 354
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 1123
Przepis dnia
Kapsalon to danie, które podbiło serca smakoszy na całym świecie. Wywodzące s...
Odsłon: 49499
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 1276
Składniki
W garnku zagotowujemy wodę. Na patelni smażymy mieszankę chińską (20 minut). Usmażoną mieszankę wrzucamy do gotującej się wody. Pokrojony w kostkę filet smażymy na patelni dodając 1 łyżkę oleju. W szklance wody rozpuścić 2 opakowania przyprawy do dań chińskich. Podduszony filet z patelni wrzucamy do gotującego się garnka z mieszanką chińską. Dodajemy do garnka szklankę z rozpuszczonymi przyprawami do dań chińskich. Wszystko doprawiamy do smaku solą i pieprzem i gotujemy 20 minut. Gotujemy 4 torebki ryżu. Danie podajemy z ryżem. Smacznego!!!