Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Chińskie pierożki won ton"
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 114
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2621
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 159
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 114
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2621
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 159
Składniki
Wymieszaj mąkę i sól. Wbij jajko, wlej 1/2 wody. Zagnieć, dolewając resztę wody. Uformuj kulę i odłóż, przykrytą miską.
Szpinak podduś, dodaj mięso, uduś. Dodaj pokrojone dymki ze szczypiorem, starty imbir, sos sojowy, ocet ryżowy.
Wbij jajko, dodaj mąkę kukurydz. Wymieszaj. Rozwałkuj ciasto i pokrój na kwadraty o boku 7,5 cm i kładź farsz.
Zlep wontony w trójkąty. Usmaż na gorącym oleju, osącz na papierowym ręczniku.Źródło: Świat kobiety