Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 469
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16702
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 392
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 469
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16702
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 392
Składniki
Filet kroimy w kostkę, mieszam z sosem sojowym , posiekanym czosnkiem i imbirem. Wstawiamy na godzinę do lodówki. Makaron przygotowujemy zgodnie z opisem zawartym na opakowaniu. Kurczaka podsmażamy na oleju sezamowym, dodajemy mieszankę orientalną oraz kiełki, podsmażamy (do momentu odparowania wody z warzyw), dodajemy makaron i sos ostrygowy. Chwilę razem smażymy, do smaku doprawiamy cukrem.