Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio makaron ten króluje w naszej kuchni i jest jednym z najbardziej charakterystycznych w smaku, makaronów. Idealnie nadaje się do smażenia, cudownie łączy się z orientalnymi aromatami.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 293
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 22664
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8891
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 704
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 293
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 22664
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8891
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 704
Składniki
Z papryk usuwamy gniazda nasienne, kroimy w paski. Seler naciowy kroimy na 1 cm kawałki. Na rozgrzany olej wrzucamy papryki i seler. Następnie dorzucamy posiekany imbir, czosnek i papryczkę, podlewamy sosem sojowym i chwilę jeszcze smażymy. Na koniec dodajemy cukier i sos ostrygowy. Wrzucamy makaron i dokładnie łączymy wszystkie składniki. Podajemy z posiekanym szczypiorkiem.