Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio makaron ten króluje w naszej kuchni i jest jednym z najbardziej charakterystycznych w smaku, makaronów. Idealnie nadaje się do smażenia, cudownie łączy się z orientalnymi aromatami.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 326
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2481
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4859
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 107
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1581
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 326
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2481
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4859
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 107
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1581
Składniki
Z papryk usuwamy gniazda nasienne, kroimy w paski. Seler naciowy kroimy na 1 cm kawałki. Na rozgrzany olej wrzucamy papryki i seler. Następnie dorzucamy posiekany imbir, czosnek i papryczkę, podlewamy sosem sojowym i chwilę jeszcze smażymy. Na koniec dodajemy cukier i sos ostrygowy. Wrzucamy makaron i dokładnie łączymy wszystkie składniki. Podajemy z posiekanym szczypiorkiem.