Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne placki, ok.14 sztuk Zapraszam na mój YouTube kanal Slodki Smak Pasji
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 118
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 118
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Ziemniaki scieramy na tarce o grubych i malych oczkach.Zostawiamy na 10 min.na sitku.
Nastepnie scieramy cebule,laczymy z ziemniakami dodajemy sól,jajko i bulke tarta.Wymieszac do polaczenia skladników.
Na patelni rozgrzewamy olej.
Na goracy olej wrzucamy porcjami placki i smazymy z obu stron na zlocisty kolor.Ukladamy na talerzu z papierem kuchennym ,zeby odsaczyc nadmiar oleju.
Mozna podac z sosem grzybowym,cukrem ,smietana po prostu kto co lubi!SMACZNEGO!