Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromat, smak i szybkie wykonanie.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 899
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 6019
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9851
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 899
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 6019
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9851
Składniki
Wykonanie sosu: Zagotować śmietanę kremówkę do zgęstnienia. Następnie dodać pokrojony szpinak i dusić powoli około 5 minut, po czym ostudzić. Dodać kwaśną śmietanę, przyprawić, połączyć z zmiażdżonym czosnkiem, wymieszać i podawać do placków. Wykonanie placków: Ziemniaki obrać, zetrzeć razem z cebulą i odlać nadmiar soku. Dodać rozbełtane jajka, starty ser, mąkę z bułką tartą, zmiażdżony czosnek i przyprawy do smaku, p[o czym dokładnie wymieszać. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na zloty kolor. Podawać na ciepło z przygotowanym sosem szpinakowym.