Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci je uwielbiają.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 283
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3758
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1849
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3585
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29866
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 283
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3758
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1849
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3585
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29866
Składniki
Wykonanie: Podudzia natrzeć solą i pieprzem i odłożyć. Mąkę wymieszać z okruchami chleba , z parmezanem i oregano. Jako rozbełtać, maczać przygotowane podudzia, panierować w panierce. Włożyć do nasmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 35-40 minut. Podawać na ciepło jak i na zimno. SMACZNEGO.