Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci je uwielbiają.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5829
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 370
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5829
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 370
Składniki
Wykonanie: Podudzia natrzeć solą i pieprzem i odłożyć. Mąkę wymieszać z okruchami chleba , z parmezanem i oregano. Jako rozbełtać, maczać przygotowane podudzia, panierować w panierce. Włożyć do nasmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 35-40 minut. Podawać na ciepło jak i na zimno. SMACZNEGO.