Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci je uwielbiają.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 142
Królowa grilla :)
Odsłon: 1265
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 195
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 235
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 142
Królowa grilla :)
Odsłon: 1265
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 195
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 235
Składniki
Wykonanie: Podudzia natrzeć solą i pieprzem i odłożyć. Mąkę wymieszać z okruchami chleba , z parmezanem i oregano. Jako rozbełtać, maczać przygotowane podudzia, panierować w panierce. Włożyć do nasmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 35-40 minut. Podawać na ciepło jak i na zimno. SMACZNEGO.