Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci je uwielbiają.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15721
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4746
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 410
Składniki
Wykonanie: Podudzia natrzeć solą i pieprzem i odłożyć. Mąkę wymieszać z okruchami chleba , z parmezanem i oregano. Jako rozbełtać, maczać przygotowane podudzia, panierować w panierce. Włożyć do nasmarowanego tłuszczem naczynia żaroodpornego. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 35-40 minut. Podawać na ciepło jak i na zimno. SMACZNEGO.