Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ananasowe plasterki w cieście kokosowym. Bardzo aromatyczne:)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 290
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5080
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4873
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45012
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 636
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 290
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5080
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4873
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45012
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 636
Składniki
Mąkę zmiksować z mlekiem, winem i jajkami. Wymieszać z wiórkami kokosowymi i odstawić na kilka minut, aby ciasto spęczniało.
Ananasy wyjąć z puszki i osączyć. W głębokim rondlu rozgrzać olej. Talarki ananasów zanurzać w cieście i kłaść na rozgrzany olej. Z obu stron smażyć na złoto.
Zagotować mleko z cukrem waniliowym.
Dodać olejek, zagęścić mąką rozmieszaną w niewielkiej ilości zimnej wody.
Złociste talarki ananasów podawać z sosem, posypane wiórkami kokosowymi.