Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ananasowe plasterki w cieście kokosowym. Bardzo aromatyczne:)
Do wykonania tych przekąsek potrzebujemy kilku foremek w kształcie serca w ró...
Odsłon: 775
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 10
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 141
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4186
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 10
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 141
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdz...
Odsłon: 4186
Składniki
Mąkę zmiksować z mlekiem, winem i jajkami. Wymieszać z wiórkami kokosowymi i odstawić na kilka minut, aby ciasto spęczniało.
Ananasy wyjąć z puszki i osączyć. W głębokim rondlu rozgrzać olej. Talarki ananasów zanurzać w cieście i kłaść na rozgrzany olej. Z obu stron smażyć na złoto.
Zagotować mleko z cukrem waniliowym.
Dodać olejek, zagęścić mąką rozmieszaną w niewielkiej ilości zimnej wody.
Złociste talarki ananasów podawać z sosem, posypane wiórkami kokosowymi.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Spaghetti z sosem mięsno -pomidorowym
Dania główne
Paluszki rybne (z dorsza)
Dania główne
Tradycyjne kotlety mielone
Dania główne
Sałatka z btatem
Spaghetti z sosem mięsno -pomidorowym
Proste danie w stylu włoskim -garść makaronu, niewiele mięsa mielonego, odrob...
Odsłon: 4
Paluszki rybne (z dorsza)
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 10