Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty i pyszny kurczak w aromatycznej marynacie.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3769
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 711
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3769
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 711
Składniki
W dużej misce przygotuj marynatę: zmieszaj zmiażdżony czosnek, paprykę, musztardę, cukier, olej kokosowy, sól i pieprz.
Obtocz w marynacie dokładnie wszystkie kawałki mięsa i odstaw na 20 minut.
Rozgrzej Airfryer do temperatury 200 °C, ułóż mięso w koszyku i ustaw czas smażenia na 10 minut.
Po tym czasie obniż temperaturę do 150 °C i smaż kurczaka przez kolejne 10 minut, aż nabierze ładnego złocistego koloru.