Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty i pyszny kurczak w aromatycznej marynacie.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326458
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12090
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16864
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5514
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326458
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12090
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16864
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5514
Składniki
W dużej misce przygotuj marynatę: zmieszaj zmiażdżony czosnek, paprykę, musztardę, cukier, olej kokosowy, sól i pieprz.
Obtocz w marynacie dokładnie wszystkie kawałki mięsa i odstaw na 20 minut.
Rozgrzej Airfryer do temperatury 200 °C, ułóż mięso w koszyku i ustaw czas smażenia na 10 minut.
Po tym czasie obniż temperaturę do 150 °C i smaż kurczaka przez kolejne 10 minut, aż nabierze ładnego złocistego koloru.