Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie w 10 minut? Smaczne i pożywne? To możliwe? Oczywiście, że tak! :-) Ciecierzyca po bretońsku to wariacja na temat fasoli po bretońsku, tylko w znacznie krótszej wersji. Koniecznie wypróbujcie! Sprawdza się szczególnie wtedy, gdy odwiedzą Was niezapowiedziani Goście! ;-)
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1210
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457746
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1462
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2278
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 585
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1210
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457746
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1462
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2278
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 585
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. razem z tłuszczem wrzucamy do garnka, podsmażamy.
Kiełbasę kroimy w półplasterki lub w kostkę, dodajemy do cebuli i podsmażamy chwilę.
Dodajemy pomidory i zagotowujemy. Na koniec dodajemy ciecierzycę razem z zalewą. Zagotowujemy.
Przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i sporą ilością ziół prowansalskich. Podajemy gorące! :-)