Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, sycące i proste do przygotowania danie wegańskie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1304
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113576
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34123
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1304
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113576
Składniki
Cebulę obrać, pokroić na kawałki i smażyć na oleju do zrumienienia.
Do cebuli dodać ciecierzycę i smażyć przez około 2 minuty, mieszając.
Następnie dodać pokrojone na kawałki pomidory, sól do smaku oraz lubczyk i dusić pod przykryciem przez około 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zachęcam do podawania z gotowanymi lub pieczonymi ziemniakami.