Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na tego pysznego fileta znam od lat i czasem serwuję go na niedzielny obiadek:)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7521
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2492
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7521
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2492
Składniki
Filet umyć,wysuszyć ręcznikiem papierowym,przekroić wzdłuż nożem,zrobić głęboką kieszonkę.Do środka włożyć ser żółty,kawałek ogórka,szynkę.Obtoczyć w podwójnej panierce:mąka-jajko-bułka-jajko-bułka.Smażyć na głębokim oleju.