Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na tego pysznego fileta znam od lat i czasem serwuję go na niedzielny obiadek:)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11857
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2750
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11857
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2750
Składniki
Filet umyć,wysuszyć ręcznikiem papierowym,przekroić wzdłuż nożem,zrobić głęboką kieszonkę.Do środka włożyć ser żółty,kawałek ogórka,szynkę.Obtoczyć w podwójnej panierce:mąka-jajko-bułka-jajko-bułka.Smażyć na głębokim oleju.