Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na obiad bądź na kolację. Polecam!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19382
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13105
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1753
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232221
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19382
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13105
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1753
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232221
Składniki
Cukinie umyj i przekrój na pół. Wydrąż środki, miąższ zachowaj. Posól i popieprz. Ułóż skórką do góry aby sok swobodnie spływał. Miąższ drobno posiekaj. Na oliwie podsmaż przeciśnięty przez praskę czosnek. Dołóż warzywa. Duś przez ok. 5 minut. Farszem napełnij cukinię. Warzywa wyłóż na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Piecz w 200 stopniach C przez ok. 30 minut. Posyp tartą mozzarellą i jeszcze chwile zapiekaj do czasu aż się roztopi. Przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki.