Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące z zewnątrz, puszyste w środku. łatwe w przygotowaniu. Smakują na śniadanie, obiad czy kolację :-)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
W misce umieścić startą dynię, mąkę, cukry, sól i cynamon. Dodać roztrzepane jajka i wszystko dokładnie wymieszać. Na rozgrzanej patelni z małą ilością oleju smażyć na średnim ogniu placki, z dwóch stron do zrumienienia. Podawać z ulubionymi dodatkami. U mnie z jogurtem naturalnym i powidłami śliwkowymi
Smacznego :-)