Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące z zewnątrz, puszyste w środku. łatwe w przygotowaniu. Smakują na śniadanie, obiad czy kolację :-)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8569
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1251
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10230
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4649
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 713
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8569
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1251
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10230
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4649
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 713
Składniki
W misce umieścić startą dynię, mąkę, cukry, sól i cynamon. Dodać roztrzepane jajka i wszystko dokładnie wymieszać. Na rozgrzanej patelni z małą ilością oleju smażyć na średnim ogniu placki, z dwóch stron do zrumienienia. Podawać z ulubionymi dodatkami. U mnie z jogurtem naturalnym i powidłami śliwkowymi
Smacznego :-)