Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedni mowia ze to danie zydowskie, inni ze arabskie, a ja zrobilam dzis po swojemu czyli po polsku :)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Na oleju podsmazam pokrojona w kostke cebule i czosnek, jak sie juz zeszkli dodaje papryki pokrojone w kostke i pomidory w puszcze. Wszystko razem dusze az pomidory troche odparuja wode i dodaje swiezy szpinak. Jak widze ze szpinak zmiekl - znaczy ze gotowe :) Przyprawy dodaje wg uznania - dzis w wersji lekko ostrawej. Jajka mozna wbic prosto do garnka i poczekac az sie zetna. Dzisiaj wrzucilam do piekarnika na 10 minut ale generalnie nie widze zadnej roznicy, takze wracam do wersji garnkowej. Zycze smacznego!