Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie, zdrowo i dietetycznie. Proste wykonanie i szybki obiad.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Liście kapusty opłukać, otrząsnąć i poszarpać na kawałki. Pomarańcze obrać i wyfiletować. Sok zostawić do dressingu. Buraki obrać , skrócić na końcach i spiralną krajalnicą do warzyw pokroić na cienkie spaghetti. W słoiczku wymieszać wszystkie składniki dressingu. Kapustę rozłożyć na talerze, na niż położyć kawałki pomarańczy i buraczkowy makaron. Polać dressingiem. Na wierzchu poukładać ciepłe kotlety i podawać. Jak zrobić kotlety znajdziecie w moich przepisach, kotlety na ostro.