Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie, zdrowo i dietetycznie. Proste wykonanie i szybki obiad.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 183
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 183
Składniki
Liście kapusty opłukać, otrząsnąć i poszarpać na kawałki. Pomarańcze obrać i wyfiletować. Sok zostawić do dressingu. Buraki obrać , skrócić na końcach i spiralną krajalnicą do warzyw pokroić na cienkie spaghetti. W słoiczku wymieszać wszystkie składniki dressingu. Kapustę rozłożyć na talerze, na niż położyć kawałki pomarańczy i buraczkowy makaron. Polać dressingiem. Na wierzchu poukładać ciepłe kotlety i podawać. Jak zrobić kotlety znajdziecie w moich przepisach, kotlety na ostro.