Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie znam kogoś, kto nie lubił by bagietek z czosnkiem. Szczególnie świeżych, ciepłych i chrupiących. Dzisiaj zaprezentuję sposób na pyszne zapiekanki z ich wykorzystaniem.
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2713
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2345
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 699
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1279
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2713
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2345
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 699
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1279
Składniki
Każdą bagietkę należy przeciąć wzdłuż jak na zdjęciu poniżej. Umieścić kiełbaski, sery .Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170* i piec 15-20 minut. Po upieczeniu obficie posypać prażoną cebulką i szczypiorkiem. Na wierzch ulubione sosy. U nas były sos tysiąca wysp, czosnkowy i keczup. Smacznego.