Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie znam kogoś, kto nie lubił by bagietek z czosnkiem. Szczególnie świeżych, ciepłych i chrupiących. Dzisiaj zaprezentuję sposób na pyszne zapiekanki z ich wykorzystaniem.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5351
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5351
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 811
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Każdą bagietkę należy przeciąć wzdłuż jak na zdjęciu poniżej. Umieścić kiełbaski, sery .Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170* i piec 15-20 minut. Po upieczeniu obficie posypać prażoną cebulką i szczypiorkiem. Na wierzch ulubione sosy. U nas były sos tysiąca wysp, czosnkowy i keczup. Smacznego.