Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników ostrych smaków. Podajemy z makaronem lub ryżem :)
Szybka prosta sałatka na kolację lub do pracy
Odsłon: 32
Polecam.
Odsłon: 2597
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 267
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 29
Szybka prosta sałatka na kolację lub do pracy
Odsłon: 32
Polecam.
Odsłon: 2597
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 267
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 29
Składniki
Papryki i marchew kroimy w cienkie paski, cebulę w półplasterki, ząbki czosnku siekamy. Warzywa podsmażamy na oleju i skrapiamy sosem sojowym. Odkładamy na bok. Wieprzowinę kroimy w cienkie paseczki, polewamy sosem sojowym i obtaczamy w mące ziemniaczanej, a następnie obsmażamy na oleju. Dodajemy pastę curry, wlewamy bulion drobiowy i mleczko kokosowe i dusimy 5 minut. Dodajemy podsmażone warzywa. Doprawiamy do smaku sosem sojowym. Podajemy z makaronem chińskim lub ryżem jaśminowym. Smacznego!