Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu i pyszne. Zaskoczysz swoich znajomych, podając to na stół.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 14431
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 42101
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 14431
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 42101
Składniki
Mięso podzielić na płaty. Lekko rozbić.
Na każdym filecie ułożyć wiórki masła, rodzynki, posypać cukrem i cynamonem. Zawinąć w roladki.
Roladki panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć na głębokim oleju na złoty kolor.
Podawać z ryżem i sałatką owocową.