Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu i pyszne. Zaskoczysz swoich znajomych, podając to na stół.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 443
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666380
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 159
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 740
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5842
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1008
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 443
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666380
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 159
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 740
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5842
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1008
Składniki
Mięso podzielić na płaty. Lekko rozbić.
Na każdym filecie ułożyć wiórki masła, rodzynki, posypać cukrem i cynamonem. Zawinąć w roladki.
Roladki panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć na głębokim oleju na złoty kolor.
Podawać z ryżem i sałatką owocową.