Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lżejsza wersja warzyw bez tłuszczu. Chrupiące , smaczne i zdrowe.Dietetyczne danie i pyszne.
Umytą paprykę obieramy i kroimy w paseczki.
Marchew z pietruszką i cebulą również obieramy i tniemy w paski.
Na pergamin wykładamy najpierw marchew z pietruszką, potem paprykę z cebulą.
Dodajemy przeciśnięty praską czosnek i wszystko posypujemy oregano i pieprzem.
Zbieramy rogi arkusza pergaminu i związujemy.
Pieczemy ok. 30 -40 min w 180 C.
Na 5 minut przed końcem pieczenia rozwinąć pergamin i dodać ser.
Trochę orientalnych smaków, które rzadko goszczą w mojej kuchni.
Odsłon: 657
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 21
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 19
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana kark...
Odsłon: 3190
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 21
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 19
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana kark...
Odsłon: 3190
Składniki
Umytą paprykę obieramy i kroimy w paseczki. Marchew z pietruszką i cebulą również obieramy i tniemy w paski. Na pergamin wykładamy najpierw marchew z pietruszką, potem paprykę z cebulą. Dodajemy przeciśnięty praską czosnek i wszystko posypujemy oregano i pieprzem. Zbieramy rogi arkusza pergaminu i związujemy. Pieczemy ok. 30 -40 min w 180 C. Na 5 minut przed końcem pieczenia rozwinąć pergamin i dodać ser.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pstrąg z grilla
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Dania główne
Risotto ze szparagami
Dania główne
Krokiety z twarogiem, boczkiem i pieczarkami
Pstrąg z grilla
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 21
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 155