Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niskokaloryczne i smaczne :)
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 105
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9938
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5230
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 685
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 105
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9938
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5230
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 685
Składniki
Każdy płat ryby pokroić (np. na 3 części). Na patelni rozgrzać oliwę, wyłozyć na nią rybę, ściąć białko z obu stron. Rybę przełozyć do żaroodpornego naczynia. Białe części porów pokroić w cienkie półplasterki, poddusić na maśle; przełożyć do naczynia z rybą. Przyprawić solą i pieprzem. Wstawić do piekarnika 160 st.C. (termoobieg) na jakieś 15 minut.
Rybę przed podaniem można skropić sokiem z cytryny.