Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niskokaloryczne i smaczne :)
Przepis dnia
Przepyszne wafle orzechowe to kwintesencja dzieciństwa :) Całe do zakochania :)
Odsłon: 6168
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 93
To przepis na sernik bez spodu, z sera z wiaderka, na szybko. Jest maślany i...
Odsłon: 3106
Delikatny i puszysty biszkopt oraz soczyste śliwki – to połączenie, które od...
Odsłon: 13906
Przepis dnia
Przepyszne wafle orzechowe to kwintesencja dzieciństwa :) Całe do zakochania :)
Odsłon: 6168
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 93
To przepis na sernik bez spodu, z sera z wiaderka, na szybko. Jest maślany i...
Odsłon: 3106
Delikatny i puszysty biszkopt oraz soczyste śliwki – to połączenie, które od...
Odsłon: 13906
Składniki
Każdy płat ryby pokroić (np. na 3 części). Na patelni rozgrzać oliwę, wyłozyć na nią rybę, ściąć białko z obu stron. Rybę przełozyć do żaroodpornego naczynia. Białe części porów pokroić w cienkie półplasterki, poddusić na maśle; przełożyć do naczynia z rybą. Przyprawić solą i pieprzem. Wstawić do piekarnika 160 st.C. (termoobieg) na jakieś 15 minut.
Rybę przed podaniem można skropić sokiem z cytryny.