Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niskokaloryczne i smaczne :)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 119
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 119
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Każdy płat ryby pokroić (np. na 3 części). Na patelni rozgrzać oliwę, wyłozyć na nią rybę, ściąć białko z obu stron. Rybę przełozyć do żaroodpornego naczynia. Białe części porów pokroić w cienkie półplasterki, poddusić na maśle; przełożyć do naczynia z rybą. Przyprawić solą i pieprzem. Wstawić do piekarnika 160 st.C. (termoobieg) na jakieś 15 minut.
Rybę przed podaniem można skropić sokiem z cytryny.