Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla Was rewelacyjny pomysł na domowe mięso do kebaba czy zapiekanki. Mięso jest mrożone i używane wtedy kiedy jest nam potrzebne. Jeśli dodamy do niego nasze ulubione przyprawy będzie na prawdę wyśmienite.
mięso marchew fasolka szparagowa kalafior ziemniaki pokrojone w kostkę prz...
Odsłon: 46
Gęsta zupa z mnóstwem warzyw, pikantna dzięki przyprawie Cajun, a raki stanow...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Kiedyś już chyba wspominałem, że przepis na ten sernik otrzymałem od mojej ps...
Odsłon: 1119
mięso marchew fasolka szparagowa kalafior ziemniaki pokrojone w kostkę prz...
Odsłon: 46
Gęsta zupa z mnóstwem warzyw, pikantna dzięki przyprawie Cajun, a raki stanow...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Kiedyś już chyba wspominałem, że przepis na ten sernik otrzymałem od mojej ps...
Odsłon: 1119
Składniki
Mięso kroję na większe kawałki i wkładam do miski. Dokładnie przyprawiam i mieszam z mięsem. Odstawiam na jakiś czas. Po tym czasie mięso zawijam w folię spożywczą bardzo dokładnie i szczelnie i zamrażam. Gdy chcę zrobić kebab lub zapiekankę wyciągam i od razu dokładnie kroję. Resztę mięsa odkładam ponownie do zamrażarki. Mięso które pociełam odmrażam i smażę na oleju. Można dodać jeszcze przyprawy. Oglądnij film video jak to dokładnie robię.