Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla Was rewelacyjny pomysł na domowe mięso do kebaba czy zapiekanki. Mięso jest mrożone i używane wtedy kiedy jest nam potrzebne. Jeśli dodamy do niego nasze ulubione przyprawy będzie na prawdę wyśmienite.
To pomysł na szybkie i smaczne danie - idealne na kolację lub obiad. Sos jest...
Odsłon: 85
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22743
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 368
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13175
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 134
To pomysł na szybkie i smaczne danie - idealne na kolację lub obiad. Sos jest...
Odsłon: 85
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22743
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 368
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13175
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 134
Składniki
Mięso kroję na większe kawałki i wkładam do miski. Dokładnie przyprawiam i mieszam z mięsem. Odstawiam na jakiś czas. Po tym czasie mięso zawijam w folię spożywczą bardzo dokładnie i szczelnie i zamrażam. Gdy chcę zrobić kebab lub zapiekankę wyciągam i od razu dokładnie kroję. Resztę mięsa odkładam ponownie do zamrażarki. Mięso które pociełam odmrażam i smażę na oleju. Można dodać jeszcze przyprawy. Oglądnij film video jak to dokładnie robię.