Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Domowy dżem rabarbarowy"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 197
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 197
Składniki
Rabarbar umyj, drobno pokrój, wrzuć do garnka i zasyp cukrem. Odstaw na 1-2 godz., aż puści sok. Zagotuj, zmniejsz ogień i duś, aż dżem zgęstnieje. Przełóż do słoików, zakręć, zapasteryzuj.Źródło: Świat kobiety