Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapsalon to danie składające z frytek, fileta z kurczaka, żółtego sera, oraz sałatki warzywnej .
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4653
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34342
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2045
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113730
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4653
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34342
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2045
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113730
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić, na miarę cienkie i długie paseczki , dodać przyprawę 1 łyżeczkę gyros mieszamy dokładnie i odstawić na 30 minut.
Po tym czasie na patelni rozgrzać łyżkę oleju i wkładamy zamarynowane mięso . Kurczaka smażyć na małym ogniu.
Do momentu gdy mięso jest przypieczone z każdej strony. Usmażone mięso wyłożyć na talerz. Ogórek , pomidor umyć osuszyć i pokroić w cienkie plasterki. Sałatę po umycie rwiemy na małe kawałki, a cebulę kroimy na piórka.