Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapsalon to danie składające z frytek, fileta z kurczaka, żółtego sera, oraz sałatki warzywnej .
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić, na miarę cienkie i długie paseczki , dodać przyprawę 1 łyżeczkę gyros mieszamy dokładnie i odstawić na 30 minut.
Po tym czasie na patelni rozgrzać łyżkę oleju i wkładamy zamarynowane mięso . Kurczaka smażyć na małym ogniu.
Do momentu gdy mięso jest przypieczone z każdej strony. Usmażone mięso wyłożyć na talerz. Ogórek , pomidor umyć osuszyć i pokroić w cienkie plasterki. Sałatę po umycie rwiemy na małe kawałki, a cebulę kroimy na piórka.