Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy kociołek z młodych warzyw. Dawno nie jadłam tak pysznego obiadu. To jest HIT!!!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12837
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1452
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14089
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5853
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12837
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1452
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14089
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5853
Składniki
W garnku podsmażam cebulę a następnie po ok. 2 min dodaję kiełbasę oraz boczek. Kiełbasę pokroiłam w talarki. Po ok. 5 minutach podsmażania dodaję poszatkowaną kapustę oraz marchew pokrojoną w talarki. Przykrywam przykrywką i duszę ok. 8 minut. Po tym czasie dokładam ziemniaki pokrojone w talarki. Mieszam i nadal duszę sprawdzając czy danie nie zaczyna przywierać. Podlewam delikatnie wodą lub bulionem i duszę do miękkości warzyw. W między czasie moje danie przyprawiam. Taki kociołek duszę do miękkości wszystkich warzyw. Danie nie wymaga przygotowania sosu jak np. w przypadku leczo.