Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy kociołek z młodych warzyw. Dawno nie jadłam tak pysznego obiadu. To jest HIT!!!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2679
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3014
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2679
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3014
Składniki
W garnku podsmażam cebulę a następnie po ok. 2 min dodaję kiełbasę oraz boczek. Kiełbasę pokroiłam w talarki. Po ok. 5 minutach podsmażania dodaję poszatkowaną kapustę oraz marchew pokrojoną w talarki. Przykrywam przykrywką i duszę ok. 8 minut. Po tym czasie dokładam ziemniaki pokrojone w talarki. Mieszam i nadal duszę sprawdzając czy danie nie zaczyna przywierać. Podlewam delikatnie wodą lub bulionem i duszę do miękkości warzyw. W między czasie moje danie przyprawiam. Taki kociołek duszę do miękkości wszystkich warzyw. Danie nie wymaga przygotowania sosu jak np. w przypadku leczo.