Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo syta i smaczna ryba pieczona podana na kaszy pęczak z warzywami.
Polecam.
Odsłon: 372
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1498
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 560
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1933
Polecam.
Odsłon: 372
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1498
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 560
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1933
Składniki
Rybę skropić cytryną i do smaku oprószyć solą i przyprawą, zawinąć w folię i piecz około 20 minut w temp. 200 stopni. Marchew i seler obrać pokroić w małą kostkę i podsmażyć dodając do smaku przyprawy. Zalać bulionem i dusić do miękkości. Do warzyw dodać ugotowaną gorącą kaszę i posiekaną natkę pietruszki wymieszać dodać masło i mieszać aż się roztopi. Kasze wyłożyć na talerze a na nią położyć pieczona rybę. Podawać z dowolną surówką.