Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Dorada z kaszą"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1354
Witam serdecznie Kochani :-) Dzisiaj podrzucam przepis na wspaniałe kotlety m...
Odsłon: 12386
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15532
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1354
Witam serdecznie Kochani :-) Dzisiaj podrzucam przepis na wspaniałe kotlety m...
Odsłon: 12386
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15532
Składniki
Rybę skrop sokiem z cytryny, posyp solą, pieprzem. Schłodź.
Cebulę zeszklij na maśle, dodaj czosnek, kaszę, zalej piwem. Ugotuj, przypraw solą, pieprzem.
Z masła i mąki przygotuj zasmażkę. Rozprowadź śmietaną. Przypraw solą, pieprzem, cukrem, papryką, rozmarynem.
Farszem nadziej rybę, posmaruj ją oliwą. Włóż do żaroodpornego naczynia. Polej sosem. Zapiekaj ok. 35 min w temp. 180°C.
Porcje: 2; : 60 min; Cena 5,15 zł; Kalorie: 435 kcal
Przepis przysłała Sylwia Ładyga z BrzegówŹródło: Bella Relaks