Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony dorsz na masełku i szpinak z nutą czosnku to po prostu pycha.
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 87
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 77
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 87
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 77
Składniki
Rybę delikatnie umyć. Podzielić. Osuszyć papierowym ręcznikiem. Oprószyć pieprzem cytrynowym i mąką orkiszową. Zamaczać w roztrzepanych jajkach i smażyć na masełku. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Posolić. Na tę samą patelnię dodać łyżkę masła i liście szpinaku. Smażyć na wolnym ogniu aż liście zmiękną. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, śmietankę i sól do smaku. Na talerzu ułożyć szpinak i na szpinaku rybę z plasterkami cytryny. Smacznego.