Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz pieczony w piekarniku z przyprawami podany z ziemniakami i ulubioną surówką.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 93
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 93
Składniki
Filety z dorsza opłukać podzielić na dowolnej wielkości kawałki skropić ,sokiem z cytryny i posypać przyprawami. Koperek pokroić i posypać wierz dorsza .
Filety zawinąć w folie aluminiową , i wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st. Piecz około 20 minut.
Dorsza podajemy z ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką.