Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz pieczony w piekarniku z przyprawami podany z ziemniakami i ulubioną surówką.
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2873
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10057
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2873
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10057
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Składniki
Filety z dorsza opłukać podzielić na dowolnej wielkości kawałki skropić ,sokiem z cytryny i posypać przyprawami. Koperek pokroić i posypać wierz dorsza .
Filety zawinąć w folie aluminiową , i wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st. Piecz około 20 minut.
Dorsza podajemy z ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką.