Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne polączenie ryby z marchewką i duszoną cebulą:)
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 109
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1160
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1201
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13288
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 109
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1160
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1201
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13288
Składniki
Odmrozić filety,poporcjować opanierować w mące i obsmażyć z dwóch stron. Marchew zetrzeć na grubych oczkach tarki a cebulę pokroić w piórka. Najpierw zeszklić cebulę ,dodać marchew i smażyć do miękkości około 20min. Podlać odrobiną wody,dodać przyprawy,ketchup i zagotować . Na spód naczynia żaroodpornego wyłożyć połowę marchewki. ,na wierzch ułożyć ryby i przykryć drugą warstwą marchewki Zapiec w nagrzanym piekarniku przez 10min.w 180st. Smacznego życzę!