Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 18261
Dodano: 04.11.2018
Odsłon: 540
5-6 os. | 60 min | łatwe | przystępne |
Odmrozić filety,poporcjować opanierować w mące i obsmażyć z dwóch stron.
Marchew zetrzeć na grubych oczkach tarki a cebulę pokroić w piórka.
Najpierw zeszklić cebulę ,dodać marchew i smażyć do miękkości około 20min.
Podlać odrobiną wody,dodać przyprawy,ketchup i zagotować .
Na spód naczynia żaroodpornego wyłożyć połowę marchewki.
,na wierzch ułożyć ryby i przykryć drugą warstwą marchewki
Zapiec w nagrzanym piekarniku przez 10min.w 180st.
Smacznego życzę!
Na skróty
Komentarze do przepisu (20)

basiliana 07 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Bardzo apetyczny dorsz, świetny na każdą porę i okazję. Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

babcitereskiciasta 06 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Najlepsza rybka.:) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

bryssska 05 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Smaczna rybka ;-D Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

pelen_brzuszek 04 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
uwielbiam :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagodzianka17 04 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Fajna kombinacja smaków Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

fafiatko 04 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Danie idealne dla mnie, ryba z pysznymi warzywami! Odpowiedzi: 5 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

SlodkoSlodka83 04 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Smacznie :-) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

kucharka-amatorka 04 listopada 2018Zgłoś do usunięcia
Jestem pod wrażeniem. Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz