Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne polączenie ryby z marchewką i duszoną cebulą:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7578
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 205
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2415
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 528
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7578
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 205
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2415
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 528
Składniki
Odmrozić filety,poporcjować opanierować w mące i obsmażyć z dwóch stron. Marchew zetrzeć na grubych oczkach tarki a cebulę pokroić w piórka. Najpierw zeszklić cebulę ,dodać marchew i smażyć do miękkości około 20min. Podlać odrobiną wody,dodać przyprawy,ketchup i zagotować . Na spód naczynia żaroodpornego wyłożyć połowę marchewki. ,na wierzch ułożyć ryby i przykryć drugą warstwą marchewki Zapiec w nagrzanym piekarniku przez 10min.w 180st. Smacznego życzę!