Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pysznego smażonego dorsza , naszego bałtyckiego dorsza którego tak bardzo lubimy. Taka usmażona rybka smakuje mojej rodzince i często gości na moim stole. Można ją przygotować na wiele sposobów ale nam najbardziej smakuje tak przygotowana.
naczynia do panierki, widelec, patelnia,
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1229
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1272
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 208
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1229
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1272
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 208
Składniki
Rybę jeżeli są duże kawałki kroimy na mniejsze, myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym , nacieramy pieprzem i solą z obu stron. Skrapiamy sokiem z cytryny. Jajka roztrzepujemy widelcem dodajemy przyprawę do ryb, mieszamy. Rybę obtaczamy w mące, wkładamy do jajka a na samym końcu panierujemy w tartej bułce. Smażymy na rozgrzanym oleju z jednej i z drugiej strony. Podajemy z ulubioną sałatką.