Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 25-06-2021
Macie ochotę na przepyszną rybę ? Przedstawiam jak w prosty sposób przyrządzić dorsza z cytryną i pomidorkami koktajlowymi ;)
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5029
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5834
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18961
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7332
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30976
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5029
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5834
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18961
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7332
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30976
Składniki
1. Pokroić dorsza na kawałki i wysmarować go musztardą 2.Przygotować panierkę - bułka tarta, zioła , sok z cytryny wraz ze skórką i doprawić pieprzem i solą
3.Obtoczyć rybę w panierce 4.Pokorić pomidorki na połówki
5.Rozgrzać olej na patelni i wrzucić obtoczone w panierce kawałki dorsza 6.Smażyć aż do chwili gdy ryba nabierze złocistego koloru i będzie wysmażona z każdej strony 7.Przełożyć do naczynka z pomidorkami koktajlowymi i doprawić resztą ziół