Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczną rybę po grecku. A tymczasem- minimum przypraw, maksimum smaku i mało czasu na przyrządzenie. Żadnej soli, 3 składniki.
Nóż i deska do krojenia, naczynie, patelnia, szpatułka, łyżka
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 218
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1265
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4018
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 996
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 218
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1265
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4018
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 996
Składniki
Dorsza kroimy w poprzeczne kawałki. Następnie wkładamy do naczynia, do którego dodajemy sos z ostryg, czarnego pieprzu oraz płatki chili. Odstawiamy na godzinę.
Obtaczamy w bułce tartej i układamy na desce. W tym czasie rozgrzewamy olej na patelni.
Sprawdzamy czy olej jest wystarczająco gorący przez wrzucenie kawałka chleba. Wkładamy kawałki ryby na patelnię i smażymy z obu stron na złoty kolor.
Podajemy z frytkami lub ziemniakami i warzywami.