Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, mało kalorii i dużo witamin
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 27
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1025
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 337
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 27
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1025
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 337
Składniki
Rozmrozić rybę, pokroić na kawałki. Doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Zostawić aby przeszło przyprawami na około 15 min.
Obtaczać po kolei w mące, jajku rozmąconym i bułce tartej. Smażyć na rumiano.
Do ryby polecam ziemniaczki i surówkę z kapusty pekińskiej lub zwykłej.
Smacznego !!!! :)