Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko, prosto i naprawdę smacznie ;-)
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44648
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182083
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 242
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44648
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182083
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 242
Składniki
filet dokładnie osuszamy, solimy oraz pieprzymy z obu stron i układamy w naczyniu żaroodpornym
czas na sos: koperek drobno siekamy i mieszamy ze śmietaną, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek oraz 4 łyżki wody, kurkumę i sól, wszystko dokładnie mieszamy i rozkładamy na rybie
zapiekamy bez przykrycia, w piekarniku rozgrzanym do 200 st. C przez 25 min, no i gotowe, smacznego ;-)