Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko, prosto i naprawdę smacznie ;-)
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 471
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 188
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 471
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 188
Składniki
filet dokładnie osuszamy, solimy oraz pieprzymy z obu stron i układamy w naczyniu żaroodpornym
czas na sos: koperek drobno siekamy i mieszamy ze śmietaną, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek oraz 4 łyżki wody, kurkumę i sól, wszystko dokładnie mieszamy i rozkładamy na rybie
zapiekamy bez przykrycia, w piekarniku rozgrzanym do 200 st. C przez 25 min, no i gotowe, smacznego ;-)