Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko, prosto i naprawdę smacznie ;-)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9792
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2434
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1579
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 572
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3717
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9792
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2434
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1579
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 572
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3717
Składniki
filet dokładnie osuszamy, solimy oraz pieprzymy z obu stron i układamy w naczyniu żaroodpornym
czas na sos: koperek drobno siekamy i mieszamy ze śmietaną, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek oraz 4 łyżki wody, kurkumę i sól, wszystko dokładnie mieszamy i rozkładamy na rybie
zapiekamy bez przykrycia, w piekarniku rozgrzanym do 200 st. C przez 25 min, no i gotowe, smacznego ;-)