Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na zdrowe i kolorowe połączenie smaków.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3832
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414671
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2374
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3832
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414671
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2374
Składniki
Filety z dorsza myjemy i osuszamy na ręczniku papierowym. Następnie z każdej strony oprószamy je solą, pieprzem, skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy suszonym tymiankiem. Tak przygotowanego dorsza zawijamy w folię aluminiową posmarowaną masełkiem. Pieczemy w piekarniku w 170 stopniach C przez około 25 - 30 minut.
Dorsza podajemy z pure ziemniaczanym i ulubioną sałatką. Smacznego!