Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa propozycja na obiad.
Filety z dorsza myjemy i osuszamy na ręczniku papierowym.
Następnie z każdej strony oprószamy je solą, pieprzem, skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy suszonym tymiankiem.
Tak przygotowanego dorsza zawijamy w folię aluminiową posmarowaną masełkiem.
Pieczemy w piekarniku w 170 stopniach C przez około 25 - 30 minut.
Dorsza podajemy z pure ziemniaczanym i ulubioną sałatką.
Smacznego!
Koniecznie wypróbujcie to danie. Przepis pochodzi z 423 odcinka programu "Ewa...
Odsłon: 939
Kura + boczek = To jest to! Zapraszam do wypróbowania przepisu!
Odsłon: 143
Może to być dodatek do obiadu lub samodzielne danie. Polecam.
Odsłon: 42
Łatwy torcik do zrobienia. Ładnie wygląda i dobrze smakuje.
Odsłon: 43
Kura + boczek = To jest to! Zapraszam do wypróbowania przepisu!
Odsłon: 143
Może to być dodatek do obiadu lub samodzielne danie. Polecam.
Odsłon: 42
Łatwy torcik do zrobienia. Ładnie wygląda i dobrze smakuje.
Odsłon: 43
Składniki
Filety z dorsza myjemy i osuszamy na ręczniku papierowym. Następnie z każdej strony oprószamy je solą, pieprzem, skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy suszonym tymiankiem. Tak przygotowanego dorsza zawijamy w folię aluminiową posmarowaną masełkiem. Pieczemy w piekarniku w 170 stopniach C przez około 25 - 30 minut.
Dorsza podajemy z pure ziemniaczanym i ulubioną sałatką. Smacznego!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pieczone kotlety mielone faszerowane fasolką szparagową i pomidorem
Dania główne
Fasolka szparagowa z pieczarkami w śmietanie z nutą czosnku
Dania główne
Paluchy drobiowe zawijane w boczek
Dania główne
Krokiety z kapustą i pieczarkami.
Pieczone kotlety mielone faszerowane fasolką szparagową i pomidorem
Polecam, pyszne. Mięso dobrze smakuje z fasolką szparagową, suszonymi pomidor...
Odsłon: 4
Fasolka szparagowa z pieczarkami w śmietanie z nutą czosnku
Może to być dodatek do obiadu lub samodzielne danie. Polecam.
Odsłon: 42