Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na zdrowe i kolorowe połączenie smaków.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336606
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3584
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422673
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2430
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336606
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3584
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422673
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2430
Składniki
Filety z dorsza myjemy i osuszamy na ręczniku papierowym. Następnie z każdej strony oprószamy je solą, pieprzem, skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy suszonym tymiankiem. Tak przygotowanego dorsza zawijamy w folię aluminiową posmarowaną masełkiem. Pieczemy w piekarniku w 170 stopniach C przez około 25 - 30 minut.
Dorsza podajemy z pure ziemniaczanym i ulubioną sałatką. Smacznego!