Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na zdrowe i kolorowe połączenie smaków.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6259
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1930
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6259
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1930
 
         
        Składniki
Filety z dorsza myjemy i osuszamy na ręczniku papierowym. Następnie z każdej strony oprószamy je solą, pieprzem, skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy suszonym tymiankiem. Tak przygotowanego dorsza zawijamy w folię aluminiową posmarowaną masełkiem. Pieczemy w piekarniku w 170 stopniach C przez około 25 - 30 minut.
Dorsza podajemy z pure ziemniaczanym i ulubioną sałatką. Smacznego!