Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Dorsz z bazyliowym pesto"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 277
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1144
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 277
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1144
Składniki
Filety skrop sokiem cytrynowym i posól. Cukinię i cebulę zetrzyj na tarce i podsmaż na oliwie. Dodaj posiekaną bazylię, przeciśnięty przez praskę czosnek, bułkę tartą, parmezan, sól i pieprz.
Z masy uformuj 4 kulki i zawiń w filet. Ułóż w naczyniu żaroodpornym, polej pomidorami zmiksowanymi z zalewą i pokruszoną kostką bulionową. Upiecz. Podawaj na makaronie.Źródło: Kurier TV