Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Dorsz z jarzynami"
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 580
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 920
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 240
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 580
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 920
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 240
Składniki
Marchewki, cebulę pokrój w plasterki, a imbir zetrzyj. Nerkowce zrumień na patelni i ostudź. Marchewkę, cebulę i imbir podduś na patelni z masłem. Dodaj szczyptę soli, pieprzu, gałki muszkatołowej, curry, łyżkę soku z cytryny i bulionu w proszku. Szpinak włóż na 2 min do posolonego wrzątku. Potem odcedź, przelej zimną wodą, osącz. Wymieszaj z warzywami i nerkowcami.
Filety oprósz solą, pieprzem, i usmaż. Ułóż na sałatce porozkładanej do miseczek.
Czas przygotowania: 40 min 330 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień