Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Dorsz z sosem musztardowym"
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45631
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23121
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1316
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45631
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23121
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1316
Składniki
Filety natrzyj solą, czerwoną papryką i pieprzem. Skrop sokiem z cytryny, odstaw do lodówki na około 30 minut. Odrobinę oleju rozgrzej na grillowej patelni, a następnie ułóż filety. Grilluj z dwóch stron na złoty kolor.
W rondelku rozpuść masło. Wsyp mąkę i podsmaż ją. Następnie wymieszaj z zimnym bulionem i gotuj na małym ogniu do zgęstnienia. Śmietankę wymieszaj z musztardą, wlej do sosu, podgrzej i dopraw. Połącz z żółtkiem. Sosem polej ryby.Źródło: Na żywo