Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Dorsz z sosem musztardowym"
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 1355
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 1355
Składniki
Filety natrzyj solą, czerwoną papryką i pieprzem. Skrop sokiem z cytryny, odstaw do lodówki na około 30 minut. Odrobinę oleju rozgrzej na grillowej patelni, a następnie ułóż filety. Grilluj z dwóch stron na złoty kolor.
W rondelku rozpuść masło. Wsyp mąkę i podsmaż ją. Następnie wymieszaj z zimnym bulionem i gotuj na małym ogniu do zgęstnienia. Śmietankę wymieszaj z musztardą, wlej do sosu, podgrzej i dopraw. Połącz z żółtkiem. Sosem polej ryby.Źródło: Na żywo