Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te małe kawałeczki kurczaka upieczone w smacznej marynacie mogą naprawdę mile zaskoczyć ;)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27223
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27223
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Składniki
Wszystkie przyprawy połączyć z octem balsamicznym i olejem. Dramstiki dokładnie umyć, osuszyć i "partiami"układać w misce. Każdą warstwę natrzeć gotową mieszanką. Odstawić na noc do lodówki. Następnie przełożyć na dużą blachę i piec w piekarniku w temp. ok. 150 stopni przez ok. 75 min. Podawać np. z warzywami z wody. Smacznego!