Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te małe kawałeczki kurczaka upieczone w smacznej marynacie mogą naprawdę mile zaskoczyć ;)
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 128
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 170
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 312
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 316
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 128
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 170
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 312
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 316
Składniki
Wszystkie przyprawy połączyć z octem balsamicznym i olejem. Dramstiki dokładnie umyć, osuszyć i "partiami"układać w misce. Każdą warstwę natrzeć gotową mieszanką. Odstawić na noc do lodówki. Następnie przełożyć na dużą blachę i piec w piekarniku w temp. ok. 150 stopni przez ok. 75 min. Podawać np. z warzywami z wody. Smacznego!