Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te małe kawałeczki kurczaka upieczone w smacznej marynacie mogą naprawdę mile zaskoczyć ;)
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5678
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 67
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 99
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 585
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5678
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 67
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 99
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 585
Składniki
Wszystkie przyprawy połączyć z octem balsamicznym i olejem. Dramstiki dokładnie umyć, osuszyć i "partiami"układać w misce. Każdą warstwę natrzeć gotową mieszanką. Odstawić na noc do lodówki. Następnie przełożyć na dużą blachę i piec w piekarniku w temp. ok. 150 stopni przez ok. 75 min. Podawać np. z warzywami z wody. Smacznego!