Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, łatwo, smacznie i zdrowo
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231640
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4904
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36093
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1340
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231640
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4904
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36093
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1340
        
        
                Składniki
Filety drobiowe solimy, pieprzymy i obsypujemy przyprawą gyros lub kebab.
Odstawiamy do lodówki (najlepiej na co najmniej 12 godzin).
Następnie smażymy na grillu elektrycznym od razu z obu stron (mięso nie wysycha wtedy) bez użycia tłuszczu, około 6, 8 min.
Następnie na mięso nakładamy szynkę konserwową (proponuję szynkę konserwową extra z Morlin pakowaną w plastrach) na to świeża czerwona papryka pokrojona w kostkę a na górę ser żółty paprykowy (hochland, też pakowany w plastrach).
Całość wkładamy do piekarnika rozgrzanego do temp 180 stopni albo kuchenki mikrofalowej ale tylko na opcję grill - na około 10 min.
Smacznego