Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, łatwo, smacznie i zdrowo
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39971
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 415
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 193
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 381
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9293
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39971
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 415
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 193
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 381
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9293
Składniki
Filety drobiowe solimy, pieprzymy i obsypujemy przyprawą gyros lub kebab.
Odstawiamy do lodówki (najlepiej na co najmniej 12 godzin).
Następnie smażymy na grillu elektrycznym od razu z obu stron (mięso nie wysycha wtedy) bez użycia tłuszczu, około 6, 8 min.
Następnie na mięso nakładamy szynkę konserwową (proponuję szynkę konserwową extra z Morlin pakowaną w plastrach) na to świeża czerwona papryka pokrojona w kostkę a na górę ser żółty paprykowy (hochland, też pakowany w plastrach).
Całość wkładamy do piekarnika rozgrzanego do temp 180 stopni albo kuchenki mikrofalowej ale tylko na opcję grill - na około 10 min.
Smacznego