Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyglądają super i smakują wybornie.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 284
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 427
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 53
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 63
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 284
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 427
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 53
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 63
Składniki
Wykonanie: Filety rozbić tłuczkiem, pokroić w paski o długości 12 cm i szerokości 3 cm, naciąć w środku i przewinąć jak faworki. Mąkę ziemniaczaną wymieszać z bułką tartą i papryką. Przygotowane faworki natrzeć solą i pieprzem i obtaczać w przygotowanej panierce. Wrzucić na rozgrzany olej, smażyć złociście z obu stron, po czym wyjąć z oleju, odsączyć na ręczniku papierowym i podawać do obiadu.