Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak w innym wydaniu.
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 253
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3657
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 253
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3657
Składniki
Wykonanie: Dynię obrać, oczyścić z nasion i drobno pokroić. Cebulę obrać, posiekać i zeszklić na maśle., dodać dynię, przyprawić do smaku i udusić na wolnym ogniu do miękkości. Przestudzić, dodać ser, natkę pietruszki i dokładnie wymieszać. Umyte mięso osuszyć, naciąć kieszenie i nałożyć przygotowany farsz. Spiąć wykałaczkami, natrzeć solą i pieprzem i smażyć na oleju z każdej strony złociście. Lekko przestudzone kieszonki kroić w plastry i podawać.