Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak w innym wydaniu.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 954
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2826
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 954
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2826
Składniki
Wykonanie: Dynię obrać, oczyścić z nasion i drobno pokroić. Cebulę obrać, posiekać i zeszklić na maśle., dodać dynię, przyprawić do smaku i udusić na wolnym ogniu do miękkości. Przestudzić, dodać ser, natkę pietruszki i dokładnie wymieszać. Umyte mięso osuszyć, naciąć kieszenie i nałożyć przygotowany farsz. Spiąć wykałaczkami, natrzeć solą i pieprzem i smażyć na oleju z każdej strony złociście. Lekko przestudzone kieszonki kroić w plastry i podawać.