Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe roladki z kurkami
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 1002
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 172
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15405
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 1002
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 172
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15405
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Składniki
Na patelni podsmażyć małą cebulę pokrojoną w kosteczkę, dodać pokrojone kurki. Podsmażyć do odparowania wody. Doprawić solą oraz pieprzem.
Przestudzone kurki wymieszać z tartym serem i posiekaną pietruszką. W razie konieczności dodać sól oraz pieprz.
Filety z kurczaka przekroić wzdłuż na dwa cieńsze płaty. Rozbić tłuczkiem i doprawić w każdej strony solą oraz pieprzem. Na środek nałożyć farsz i wziąć w roladkę.
Mięso obtoczyć w jajku oraz bułce tartej. smażyć na złoty kolor z każdej strony na średnim ogniu przez kilka minut. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego!