Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drobiowe serca w śmietanie"
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 182
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 109
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 182
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 109
Składniki
Przepis przysłał Łukasz Wójcik z Wielkiej Wsi.
Serca oczyść, włóż do rondla, zalej półtora litra wody. Dodaj kostkę rosołową, ugotuj na małym ogniu do miękkości.
Śmietanę wymieszaj z kilkoma łyżkami sosu. Wlej do serc pod koniec gotowania, cały czas mieszając, zagotuj. Przypraw do smaku pieprzem i vegetą.Źródło: Chwila dla Ciebie