Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne mięso na Świąteczny obiad.
Przepis dnia
Idealne danie w czasie jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 1129
Dzisiaj zrobiona przyda się później do zup, sosów, innych potraw. Polecam.
Odsłon: 191
Tak proste w przygotowaniu a tak smaczne. Wyobraź sobie grzankę posmarowaną t...
Odsłon: 2232
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 622
Przepis dnia
Idealne danie w czasie jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 1129
Dzisiaj zrobiona przyda się później do zup, sosów, innych potraw. Polecam.
Odsłon: 191
Tak proste w przygotowaniu a tak smaczne. Wyobraź sobie grzankę posmarowaną t...
Odsłon: 2232
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 622
Składniki
Wykonanie: Mięso wypłukać, osuszyć, pokroić na porcje i lekko rozbić.
Każdy obłożyć plastrem szynki i sera.
Następnie złożyć na pół i dobrze docisnąć. Mąkę wymieszać z pieprzem i solą a jajka rozmącić w śmietanie. Gotowe sznycle obtaczać w mące, potem w jaku a na końcu w bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym maśle na wolnym ogniu po 3 minuty z każdej strony.