Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne mięso na Świąteczny obiad.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1795
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8356
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 743
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253347
Polecam.
Odsłon: 1439
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1795
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8356
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 743
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253347
Polecam.
Odsłon: 1439
Składniki
Wykonanie: Mięso wypłukać, osuszyć, pokroić na porcje i lekko rozbić.
Każdy obłożyć plastrem szynki i sera.
Następnie złożyć na pół i dobrze docisnąć. Mąkę wymieszać z pieprzem i solą a jajka rozmącić w śmietanie. Gotowe sznycle obtaczać w mące, potem w jaku a na końcu w bułce tartej.
Smażyć na rozgrzanym maśle na wolnym ogniu po 3 minuty z każdej strony.