Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Drobiowy kociołek z pieczarkami"
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32513
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 1164
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 430
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32513
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 1164
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 430
Składniki
Pierś indyka pokrój w kostkę. Cebule i pieczarki na plasterki, ziemniaki w kostkę, paprykę w paski.
Olej rozgrzej w rondlu, podsmaż indyka. Dodaj cebule, zeszklij. Dodaj pieczarki, podduś. Dodaj ziemniaki, podsmaż. Dodaj paprykę, kostki rosołowe, liść laurowy i koncentrat, podlej niewielką ilością wody, przypraw. Duś do miękkości.
Dodaj osączoną kukurydzę, posyp koperkiem i natką, połącz.Źródło: Chwila dla Ciebie