Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica we "włoskim stylu" to smaczne, faszerowane mięso, którego smak na długo pozostaje w pamięci ;)
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 72
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 88
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 90
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 632
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 1017
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 72
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 88
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 90
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 632
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 1017
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i naciąć wzdłuż, przyprawić. W nacięciu ułożyć umyte liście bazylii i plasterki sera. Następnie mięso zwinąć i obwiązać, przyprawić. Obsmażyć na rozgrzanym maśle, a następnie dusić do miękkości pod przykryciem.
Potem dodać grubo skrojone pieczarki, dusić wspólnie przez ok. 10 min. Potem mięso wyciągnąć, wlać śmietankę i wymieszać. Mięso podawać na pieczarkach z ulubionymi dodatkami. Smacznego!