Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica we "włoskim stylu" to smaczne, faszerowane mięso, którego smak na długo pozostaje w pamięci ;)
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 578
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 74
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 36
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 344
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 578
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 74
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 36
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 344
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i naciąć wzdłuż, przyprawić. W nacięciu ułożyć umyte liście bazylii i plasterki sera. Następnie mięso zwinąć i obwiązać, przyprawić. Obsmażyć na rozgrzanym maśle, a następnie dusić do miękkości pod przykryciem.
Potem dodać grubo skrojone pieczarki, dusić wspólnie przez ok. 10 min. Potem mięso wyciągnąć, wlać śmietankę i wymieszać. Mięso podawać na pieczarkach z ulubionymi dodatkami. Smacznego!